Navigatie

Wil jij graag de Kurkleren juwelen collectie en onze handtassen inkijken  tijdens een gezellige avond met vrienden/familie? dit kan mail of bel voor een homeparty voor aanvragen.  ik kom met mijn handgemaakte items tot bij jou thuis. Zo kunnen jullie rustig kijken en passen. Na de shopavond is er de mogelijkheid om juwelen te bestellen. De gastvrouw krijgt 10% van het totaal bestelde bedrag kado, dit om vrij te besteden.

Hoe gaat het in zijn werk?

Een Homeparty organiseren is eenvoudig. Via papieren of digitale uitnodigingen nodig je je vrienden, familie, buren of collega’s uit. Ruim een half uur voor de party arriveert  wij om alles klaar te zetten. Zorg jij voor een hapje en een drankje? Dat is altijd goed voor de ambiance. Velen denken hierbij aan cava en een knabbeltje maar koffie en taart kan absoluut ook! Aan jou de keuze!

 

Hoeveel gasten nodig je uit?

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Daarom staat er geen maximum op het aantal aanwezigen. Minimum heb je liefst zo’n vier gasten.

 

Gastvrouwgeschenk

Omdat we zo blij zijn dat wij bij je thuis welkom zijn, bedanken we je graag. Als gastvrouw krijg je sowieso 10% op de verkoop van jouw party. Die kan je onmiddellijk zelf besteden.

 

Wil je graag eentje organiseren?

laat je gegevens achter en wij contacteren jou voor een datum af te spreken.

© 2018 - 2019 Studio Handmade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel