Navigatie

Over StudioHandmade.

StudioHandmade is een jong Belgische merk met vegan bags en juwelen. StudioHandmade is  november  opgericht door Caroline om vooral creatief bezig te kunnen zijn. Er zwas al een hele tijd een verlangen om mooie unieke vegan ontwerpen te maken. Studiohand staat voor mooie vegan bags en juwelen. De bags en juwelen zijn reeds te koop in onze webshop en in enkele winkels in vlaanderen. Het ontwerpen, maken, verpakken en verzenden gebeurt allemaal in mijn atelier in Beringen (Limburg). Het merk is volledig Belgische. 

In het atelier van StudioHandmade kan je ook createive workshops komen volgen. deze workshops kan je zowel in mijn atelier als op verplaatsing volgen. al de workshops zijn volledig ontwikkeld door Caroline. Caroline geeft al de workshops me theel veel liefde zelf. Wil je graag een workshop volgen? je kan je inschrijven voor een geplande worksjhop, maar ook workshops op aanvraag zijn mogelijk.

 

Over Caroline.

Ik ben Caroline vanschoonbeek, creatief ondernemer met een hele grote passie voor vegan materialen zoals corkleather.

Al heel mijn leven ben ik creatief bezig! Toch al zolang ik me kan herinneren. Vroeger vondt ik het  geweldig om samen met mijn grootmoeder creatief bezig te zijn.  Tijdens het middelbaar onderwijs, ging ik dan ook voor een creatieve richting. ik volgde de richting mode. hier leerde ik mezelf de eerste inzichten over naaien en creatief bezig zijn. 

 

Waarom heb ik Studiohandmade opgericht?

Al een geruime tijd speelde in mijn hoofd af dat ik graag het vegan materiaal waar mee ik al een ruimte tijd werkte, ook aan andere mensen wou leren kennen.  Wat voor mezelf ook een heel belangrijk is, is iedere dag doen wat ik graag doe, creatief bezig zijn. Niet enkel kan je biij mij juwelen en bags vinden maar op bestelling kan je ook kleding verkrijgen.

 

© 2018 - 2019 Studio Handmade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel