Navigatie
Vorige Artikel 1 van 1 Volgende

Waarom Studio Handmade ?

Al jaren geleden, hmm zo een 20 jaar geleden , tijdens mijn secundair onderwijs leerde ik zelf patronen tekenen, naaien zo is mijn liefde voor handgemaakte items stilletjes gegroeid.

Enkele jaren geleden ontdekte ik heel toevallig kurkleer. Een veganistisch product van hoge kwaliteit dat boven alles ecologische verantwoord en milieuvriendelijk is. Ik was dadelijk verliefd op het materiaal. In vele kleuren beschikbaar, maar wat voor mij persoonlijk ook heel belangrijk is gemakkelijk in gebruik met in mijn achterhoofd al een gehele collectie juwelen en handtassen. In november 2018 startte ik in bijberoep mijn droom: creatieve workshops geven en zelf leuke spullen maken - handmade dus.

 

Onze workshops gaan van handwerk zoals, latch hooking - smyrna , punche needle, weven, juwelen uit kurkleer, juweelontwerp,…

Volg mij dus zeker op social media als je op de hoogte wil blijven van mijn nieuw avontuur!

© 2018 - 2019 Studio Handmade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel